asd2
ManşetÖzel HaberTürkiye

LGS Sınav Sonuçları Açıklanıyor!

5 Haziran’da gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavı’ndan sonra beklenen açıklama MEB tarafından gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı yayınladığı takvim üzerinden LGS sınav sonuçlarının açıklanma tarihini duyurdu. Yüzbinlerce öğrenci, aileleri ve öğretmenleri LGS sonuçlarının açıklanma tarihini bekliyor.

LGS sonuçları için geri sayım devam ediyor. Sınav sonuçlarının açıklanmasına sayılı saatler kaldı. Ortaöğretim eğitimlerini tamamlayan yüzbinlerce 8. sınıf öğrencisi lise eğitimlerine başlamak için bu zorlu ve yorucu maratonun sonuçlarını heyecanla bekliyor. Öğrenciler, sonuçları öğrenmek için bekliyorlar.  “LGS sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?” ve “LGS sonuçları erken açıklanır mı?” soruları yarın son buluyor. MEB’in açıkladığı 2022 LGS sınav sonuç tarihi…

30 Haziran 2022 tarihinde LGS sınav sonuçları açıklanacak. LGS sınav sonuçları, 30 Haziran 2022 tarihinde “www.meb.gov.tr” internet adresinden ilan edilecek. Öğrencilere sınav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu