asd2
ManşetTeknoloji

Bursa’nın 7. Vestel Ekspres’i faaliyete başladı

Türkiye’nin öncü teknoloji markası Vestel, online alışveriş deneyimini fiziksel perakende ile buluşturduğu Vestel Ekspres mağazalarıyla Bursa’daki büyümesini sürdürüyor. Her geçen gün kendisini geliştirmeye devam eden Vestel markası, kullanıcılarının kullanım deneyimlerini gözettiği ‘Vestel Express’ perakende satış mağazaları ile Bursa’da büyümeye devam ediyor.

Vestel’in fiziki alışveriş ile dijital deneyimi aynı potada eritmeyi başardığı küçük metrekareli mağaza konsepti Vestel Ekspres’ler tüketici tarafından yoğun ilgi görüyor. Tüketiciye istediği ürünü anında bulma, ürün ve fiyat karşılaştırma, aynı gün teslimat gibi hayatı kolaylaştıran hizmetler sunan Vestel Ekspres’lerin sayısı çoğalıyor. Bursa’daki 7. Vestel Ekspres mağazası Yıldırım’da faaliyete başladı. 

Türkiye’nin öncü teknoloji markası Vestel, online alışveriş deneyimini fiziksel perakende ile buluşturduğu Vestel Ekspres mağazalarıyla Bursa’daki büyümesini sürdürüyor. Yıldırım ilçesindeki Millet Mahallesi’nde açılan yeni şube ile Bursa’daki Vestel Ekspres mağaza sayısı 7 oldu. Türkiye genelindeki Vestel Ekspres sayısı ise 82’ye ulaştı. 

Vestel markalı elektrikli süpürge, küçük ev aletleri, kişisel bakım ürünlerinin teşhir edildiği 55 metrekarelik Vestel Ekspres’lerde müşteriler satışların büyük kısmının yapıldığı dijital ekranlardan tüm ürünlerin özelliklerine ve karşılaştırmalarına ulaşabiliyor. Vestel Ekspres mağazaları, müşteriye istediği ürünü anında bulma ve hızlı karşılaştırma imkanı tanıyor. Ayrıca Vestel Ekspres sayesinde müşteriler aynı gün teslimat ve montaj hizmetine ulaşıyor. 

Yeni nesil alışveriş deneyimi sunan Vestel Ekspres mağazaları Millet Ekspres’te Bursalı tüketicileri bekliyor.

‘Vestel Express’ nedir?

Vestel Ekspres konsepti, müşteriye istediği ürünü anında bulma, hızlı karşılaştırma imkanı ve aynı gün teslimat seçeneği ile zamandan tasarruf sağlıyor.

Vestel Ekspres konsepti bir diğer deyişle online satın alma deneyimini fiziksel perakendeyle buluşturuyor. Vestel, Ekspres mağazalarında yeni nesil perakendeciliğe özel dijital uygulamalar geliştirip tüketici ile buluşturmaya devam edecek.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu