Mart29 , 2024

    Bursa’da gençler kolay iş bulabiliyor

    İlgili Haberler

    Bursa’da Bir Tarih Yıkılıyor, Boyner’e Elveda Diyin

    Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Hanlar Bölgesi Projesi kapsamında yıkımı gerçekleştirilecek...

    Bursaspor’da Kripto Para Yatırımında Lider

    Bursaspor, Aytemiz Alanyaspor karşısında aldığı galibiyetin ardından borsada güne...

    Anatolium’da Eğlence Devam Ediyor

    Bursa’lıların eğlence, alışveriş ve buluşma mekanı Anatolium Alışveriş Merkezi...

    Bursa’da gece hayatı bu hafta hareketli geçecek

    Gün geçtikçe pandeminin etkilerini attığımız şu günlerde Bursamızda gece...

    Bursalı Gençlerden Sosyal Medya’ya Yoğun İlgi

    Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle, 15-29 yaş arası gençlerin...

    Paylaş

    Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi İstihdam ve Kariyer Çalışma Grubu, Ermetal Şirketler Grubu ve Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’ni (BUTGEM) ziyaret etti.

    Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi İstihdam ve Kariyer Çalışma Grubu, gençlere Bursa’da faaliyet gösteren firmaları tanıtmaya devam ediyor. Sanayi Teknik Gezileri kapsamında Ermetal Şirketler Grubu ile BUTGEM’i gezen Gençlik Meclisi üyelerine, Ermetal Şirketler Grubu Eğitim Sorumlusu Yüksel Çetin tarafından firmalar hakkında detaylı bilgiler verildi.
    Ermetal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener, Gençlik Meclisi üyelerine hayatından kesitler sunarak yılların birikimlerini anlattı. 1972 yılında Erkalıp’ın kurulmasının ardından Türk Otomotiv Sanayisinde yaşanan gelişmeler doğrultusunda 1978 yılında Ermetal A.Ş.’yi kurduklarını söyleyen Gülener, sac parça şekillendirme ve montajı konusunda Türk otomotiv sanayinin öncü kuruluşlarından biri olduklarını vurguladı. Türkiye’nin ilk diplomalı kalıpçılarından biri olduğunu anlatan Gülener, “Benim için ülkem varsa ben de varım. Hepimiz bu ülkenin gelişmesi adına katkılar sunmalıyız. Sizler gibi pırıl pırıl gençleri gördükçe umudumu kaybetmiyorum. Gençlik Meclisi sayesinde sizlerde çözümün bir parçası oluyorsunuz. İleride hepinizi birer yatırımcı olarak görmek istiyorum” dedi.
    Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Darılmazlar ise, Ermetal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener’e teşekkür etti. Bursa’nın öncü firmalarından ve Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan birisi olan Ermetal A.Ş.’yi yakından tanıdıklarını vurgulayan Darılmazlar, “Gerçekleştirdiğimiz teknik geziler sonucunda oluşturulan iletişim ağı sayesinde genç arkadaşlarımız kendilerine staj ve iş imkanı bulabiliyor” şeklinde konuştu.

    “Gerçekleştirdiğimiz teknik geziler sonucunda oluşturulan iletişim ağı sayesinde genç arkadaşlarımız kendilerine staj ve iş imkanı bulabiliyor” şeklinde konuştu.

    spot_img